Jeroen Sport...

Onze app

Wij zijn een modern bedrijf dat gebruikt maakt van de nieuwste mogelijkheden op het gebied van planning en registratie. Zo kun je bij ons zelf inloggen in de Jeroen Sport app en o.a. je boekingen, aangekochte producten en aankomende sessies terugvinden. Ook hebben we een ingebouwde shop waarmee je zelf nieuwe producten kunt aanschaffen. Hierdoor zijn we op financieel gebied transparant in wat wij aanbieden. 
Je sessies

Zoals je hebt gelezen op de pagina over onze aanpak, werken we aan de hand van een aantal stappen. Tijdens dit hele proces, kun je alles terugvinden in je eigen account van Jeroen Sport. Op het begin van het lidmaatschap wordt er een herhaalafspraak aangemaakt voor een vast moment in de week. De wekelijkse sessies kunnen in dezelfde week gewijzigd worden, mits er beschikbaarheid is. Kan een sessie niet doorgaan, dan heb je de week erop, mogelijkheid om deze in te halen.

Inloggen op het portaal

Plannen en wijzigen

Je hebt altijd de mogelijkheid om een personal training te annuleren en zelf te wijzigen in de agenda van je trainer. Hierdoor ontvangt de trainer een aanvraag voor jouw nieuwe datum en tijdstip. De trainer kijkt dan of de aanvraag geaccepteerd kan worden en bevestigd dit via e-mail! 

Altijd overzicht

Als je in onze app ingelogd bent, kom je in het dashboard. Hier zie je een korte opsomming van de boekingen, je huidige lidmaatschap en heb je in het menu de mogelijkheden om te plannen, chatten en in de shop je producten te kopen.

Coaching tabblad

Wij coachen sommige klanten door het geven van opdrachten die wij in je eigen Jeroen Sport account kunnen zetten. Hierdoor heb je altijd je documentatie op één plek.