Jeroen Sport...

Uniek!

Wij hebben bij Jeroen Sport binnen een aantal jaar, personal training binnen Schiedam een toegankelijk gezicht gegeven. Dit hebben we gedaan door een kleinschalige studio in te richten voor privétrainingen waarin klanten plezier, doelgericht en op een technisch correcte manier aan de slag gaan met hun lijf. Hier zijn we onwijs trots op, omdat we zien dat ons klanten écht begrijpen hoe zij zelf 'in charge' zijn over hun lijf en tevens gecoached en aangemoedigd worden door onze trainers.

Privésfeer

Wij bieden jou tijdens onze training zoveel mogelijk rust en ruimte om het beste uit jezelf te halen. Geen schaamte door andere sporters, geen wachttijden voor apparaten. Wij geloven dat effectief trainen alleen mogelijk is door aandacht en concrentratie. We streven er naar dat er zo min mogelijk afleidingen zijn binnen de sportruimte. Daarom kiezen wij voor maximaal 2 trainers die maximaal 2 klanten begeleiden.

Personal touch

Door onze aanpak krijgen wij vaak te horen dat personal ook echt een persoonlijke aanpak is. Dit kan je terugzien in onze directe communicatie over de app, de interesse in uw hele leven (en niet alleen een uurtje sport) en de kennis die wij opslaan over uw lijf. Hierdoor zijn we in staat om een trainingsmaatje te worden die alle kennis voorhanden heeft om samen met jou, je doelen te bereiken.

Doelgericht

Trainen met een Personal Trainer is niet zoals sporten in een sportschool. Alles van onze training moet bijdragen aan het versterken van je lijf. Elke oefening moet afgestemd zijn op je situatie. Daarom zijn wij constant bezig met jouw coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen tijdens de uitvoering van oefeningen.

Ontdek...

Wij vinden het belangrijk dat prestaties en doelen gemeten worden waardoor je echt een stijgende lijn ziet in je ontwikkeling. Daarnaast is het van groot belang dat je zelf gaat ontdekken hoe jouw lichaam werkt, en welke trainingsvormen bijdragen aan een optimaal en fit lijf. Als laatste vinden wij de band/relatie met onze klanten enorm belangrijk en zien we dat het goed kennen van elkaar bijdraagt bij het behalen van betere prestaties.

Techniek

Een van de dingen die je van onze trainers mag verwachten is dat zij weten waar ze het over hebben. Door gedegen sportopleiding hebben wij de nodige kennis om op de juiste manier het lichaam te versterken. We variëren daarom veel met trainingsvormen om jouw lijf op alle vlakken wekelijks te versterken.

Plezier

Bij ons is een training niet af, als iemand niet gelachen heeft. Niet dat wij theekransjes houden en er niet getraind wordt... maar plezier tijdens sporten is de doorslaggevende factor om het een langere tijd vol te houden. Als mensen na een training met een lach weer vertrekken, hebben wij een voldaan gevoel! 

Sfeer

Sfeer is iets wat je samen maakt! Wij hechten hier veel waarde aan, omdat het bijdraagt aan het, op een prettige manier, werken aan je lijf. Door de mensen, de muziek, de inrichting van de studio en de passie van de trainers zetten wij samen een totaal ander plaatje neer dan reguliere sportscholen.