Jeroen Sport...

Onze aanpak

Jij bent misschien nu wel op het punt gekomen om begeleiding te krijgen bij het ontwikkelen van een nieuwe leefstijl. Je loopt vast en je hebt veel vragen. Je weet dat je iets moet veranderen, maar toch heb je de stap nog niet genomen. Dit zien wij op meerdere gebieden terugkomen. Ongezonde voeding, slechte nachtrust, gebrek aan beweging en toch weet dat deze keuzes ervoor zorgen dat je verder van je doel af komt te staatn Daarom hebben wij een werkwijze ontwikkelt die voor iedereen effectief is.

Op de koffie!

Tijdens het intakegesprek gaan op zoek naar de antwoorden op vragen waar jij mee zit. Wij willen je graag onze hulp bieden en gaan daarom samen met jou in kaart brengen hoe we je in het trainingstraject gaan begeleiden. We spreken een doel af dat als een stip op de horizon staat. Hierdoor ontstaat een concrete situatie en 100% commitment om met elkaar aan de slag te gaan.

Samen een keer trainen

Om erachter te komen of onze manier van werken ook jou aanspreekt bieden we altijd een gratis training aan. Dit is de proefles waarin we ook gaan kijken wat je beginniveau is. Hierdoor kunnen we ook meten of het in de intake gestelde doel realistisch is. Na deze intake horen we natuurlijk graag wat je er van vond en hoe je lijf fysiek reageerde op de belasting. 

Proefperiode

De proefperiode houdt in dat je een week contact kunt hebben met onze trainers. Ze staan voor je klaar voor alle vragen die je, voorafgaand aan het traject, kunt hebben. 
De proefperiode is (meestal) de week na onze intake. Hierin valt ook de proeftraining. Aan het einde van de week nodigen wij je weer uit en spreken we alle zaken nog eenmaal door.

Het lidmaatschap

Na de proefperiode van een week, kennen wij je wat beter en hebben we een keer samen getraind. Op basis van de intake en de proefperiode inclusief gratis proeftraining verwachten wij dat je een duidelijk beeld hebt hoe wij werken. Bij akkoord op een lidmaatschap PT bij ons, geven wij je onze 100% commitment! We gaan de startdatum van het lidmaatschap instellen en daarna ben je part of our club!

De evaluatie

Aan het einde van het lidmaatschap PT nodigen wij je uit om een evaluatie te doen van het traject. We bespreken dan of jouw doel ook behaald is, en of je klaar bent om samen een nieuwe stip op de horizon te zetten.