Jeroen Sport...

Onze aanpak

Je hebt al langere tijd het gevoel dat je je niet energiek voelt en wilt jezelf weer fitter voelen, maar je weet eigenlijk niet waar je moet beginnen. Wij kunnen jou begeleiden bij het ontwikkelen van een gezonde en fitte leefstijl. Of je nou een strakker lichaam wilt, sterker wilt worden of jouw mentale gezondheid wilt verbeteren... Jeroen Sport heeft altijd een passend en effectieve werkwijze voor jouw doel.

Op de koffie!

Omdat wij onze klanten graag beter willen leren kennen, nodigen wij jou allereerst uit voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek bespreken wij waar jij tegenaan loopt. Samen met jou, bepalen wij een doel en kijken wij, welk trainingstraject het beste bij je past. We spreken een doel af dat als een stip op de horizon staat. Hierdoor ontstaat een concrete situatie en 100% commitment om met elkaar aan de slag te gaan.

Samen een keer trainen

Wij bieden jou kosteloos een proeftraining aan, zodat jij kunt ervaren hoe het is om bij ons te trainen. Tijdens deze les kijken wij naar jouw beginnersniveau en bepalen wij of het gestelde doel realistisch en haalbaar is. Na de intake, horen wij graag hoe je de training hebt ervaren en hoe jouw lichaam heeft gereageerd op deze belasting.

Het lidmaatschap

In de proefweek heb jij een beetje kunnen ervaren hoe het is om lid te zijn van Jeroen Sport. We zullen nu evalueren of er een lidmaatschap is dat bij je past. Hierna is het tijd om daadwerkelijk te starten met het trainen en de begeleiding van je leefstijl.

De evaluatie

Ieder lidmaatschap is doorlopend, maar we gaan wel evaluatiemomenten instellen om op de hoogte te blijven van je ontwikkelingen. We bespreken dan of jouw doel behaald is, en of je klaar bent om samen een nieuwe stip op de horizon te zetten.