Jeroen Sport...

Over ons

Jeroen Sport is opgericht door Jeroen van Tongeren, op 1 april 2017. In de afgelopen jaren is zijn eenmanszaak uitgegroeid tot een succesvolle sport studio waarin hij al meer dan 70 klanten persoonlijke trsiningstrajecten heeft aangeboden. 

Door zijn achtergrond vanuit fitnesscentra, zwembaden en tal van andere werkvelden, heeft Jeroen gekozen om zijn bedrijf te richten op een van de punten die hij vaak miste namelijk: persoonlijke aandacht. En dit raakt de mensen die door hem en zijn team getraind zijn en worden. 

Omdat wij echt oprecht betrokken zijn bij je situatie, stellen we ons elke dag de vraag hoe wij jou weer een beetje fitter kunnen maken. Hiervoor ontwikkelen we nieuwe vormen van training, proberen we nieuwe dingen uit én luisteren we vooral goed naar jouw feedback.

Trainers

Jeroen

De meester in nuances

Trainen met Jeroen is werken aan je lijf door voornamelijk coördinatieve oefeningen en allround bodyweight training. Hiermee legt hij de basis voor een lichaam dat weet waar de grenzen liggen. Elke training is een afstemming op de voorgaande training. Jeroen kan door zijn kennis en ervaring begrijpen hoe jouw lichaam werkt. Daardoor werkt hij veel met oefeningen waarbij je geleerd wordt om te luisteren naar je lichaam.

Marcel

De man van het grove werk

Marcel is een trainer die zijn eigen lijf kent als geen ander. Hij is toegewijd aan training, bouwen aan een sterk lijf en kent hiervoor de juiste technieken. Zijn sterkste eigenschap is zijn grote schat van kennis over krachtoefeningen. Het bouwen aan een sterk lijf i.c.m. gezonde voeding is zijn ding! Trainen bij Marcel zal je lijf tot grenzen pushen die je zelf niet had behaald.