Onze lidmaatschappen geven de ruimte en flexibiliteit om jouw trainingen in te plannen zoals je wilt!
Wij begrijpen dat het belangrijk is om een keuzevrijheid te hebben bij personal training. Ook snappen we dat iedere situatie anders is en per periode kan wijzigen. Onze lidmaatschappen zijn de ideale manier om jouw commitment en flexibiliteit af te stemmen met je trainer.
Lidmaatschap opties
Klik tussen maandelijk of half jaar om de prijzen per periode te zien. Voor iedereen hebben wij altijd een gratis intakegesprek + proefles bij de start. Ook kun je iemand een keer meenemen om te proberen. Diegene kan dan ervaren hoe het trainen is. Ben je voornemens om standaard samen te komen trainen? Dan kan dit, maar dan wordt het PT lidmaatschap (maandelijks of half jaarlijks) opgehoogd met 30%.
Bij ons heb je de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen, of je te commiteren tot een half jaar!
Weet jij niet hoe jouw volgende maand eruit ziet? Kies dan voor een maandelijks lidmaatschap. Zo kun je iedere maand evalueren wat het beste past. Kan je een half jaar vooruitkijken? Dan is een half jaar lidmaatschap een goedkopere optie.
Bij ons voelen klanten zich thuis en ben je geconcentreerd op je voortgang en trainingen
Jeroen Sport is anders dan een sportschool of een studio waar ook groepslessen worden gegeven. Al gauw ontstaat er een sfeer waar veel mensen tegelijk zijn, mensen groepjes vormen, je moet wachten op materialen, of je tijdens een PT tussen andere sportende mensen staat. Daarom hebben wij een aantal unieke huisregels!
Wij doen het ├ęcht anders!
Betrokkenheid tot in de puntjes
Onze begeleiding gaat verder dan de voordeur. We appen of bellen wanneer nodig!
Als je binnenstapt bij Jeroen Sport gaan we in gesprek met je, maar dit gesprek stopt niet als jouw trainingssessie is afgelopen. We appen of bellen je om jou waar nodig te begeleiden.
We leren elkaar kennen
In essentie krijg je een trainer waarmee jij standaard aan de slag gaat.
Het is ons doel om ieder klant in te delen bij een vaste trainer, die op vaste tijden met je traint. Lukt dit niet, dan overleggen de trainers met elkaar om jouw proces samen te begeleiden.
Wij nemen het over
Vaak weet je niet wat je nodig hebt als je aan PT begint, dus nemen wij je aan de hand!
Wanneer je start met PT of als bestaand lid een nieuw doel stelt, wordt je situatie nieuw en moielijk te overzien. Het avontuur ga je beleven, maar wij zetten de grote lijnen uit om je doel te bereiken.
Veelgestelde vragen
Als je vragen hebt over onze lidmaatschappen, kun je contact met ons opnemen. We stellen het op prijs als je deze vragen met ons deelt. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen beantwoord.