Onze lidmaatschappen geven de ruimte en flexibiliteit om jouw trainingen in te plannen zoals je wilt!
Wij begrijpen dat het belangrijk is om een keuzevrijheid te hebben bij personal training. Ook snappen we dat iedere situatie anders is en per periode kan wijzigen. Onze lidmaatschappen zijn de ideale manier om jouw commitment en flexibiliteit af te stemmen met je trainer.
Lidmaatschap opties
Klik tussen maandelijk of half jaar om de prijzen per periode te zien. Voor iedereen hebben wij altijd een gratis intakegesprek + proefles bij de start. Ook kun je iemand een keer meenemen om te proberen. Diegene kan dan ervaren hoe het trainen is. Ben je voornemens om standaard samen te komen trainen? Dan kan dit, maar dan wordt het PT lidmaatschap (maandelijks of half jaarlijks) opgehoogd met 30%.
Bij ons heb je de flexibiliteit om maandelijks op te zeggen, of je te commiteren tot een half jaar!
Weet jij niet hoe jouw volgende maand eruit ziet? Kies dan voor een maandelijks lidmaatschap. Zo kun je iedere maand evalueren wat het beste past. Kan je een half jaar vooruitkijken? Dan is een half jaar lidmaatschap een goedkopere optie.
Bij ons voelen klanten zich thuis en ben je geconcentreerd op je voortgang en trainingen
Jeroen Sport is anders dan een sportschool of een studio waar ook groepslessen worden gegeven. Al gauw ontstaat er een sfeer waar veel mensen tegelijk zijn, mensen groepjes vormen, je moet wachten op materialen, of je tijdens een PT tussen andere sportende mensen staat. Daarom hebben wij een aantal unieke huisregels!
Wij doen het écht anders!
Betrokkenheid tot in de puntjes
Onze begeleiding gaat verder dan de voordeur. We appen of bellen wanneer nodig!
Als je binnenstapt bij Jeroen Sport gaan we in gesprek met je, maar dit gesprek stopt niet als jouw trainingssessie is afgelopen. We appen of bellen je om jou waar nodig te begeleiden.
We leren elkaar kennen
In essentie krijg je een trainer waarmee jij standaard aan de slag gaat.
Het is ons doel om ieder klant in te delen bij een vaste trainer, die op vaste tijden met je traint. Lukt dit niet, dan overleggen de trainers met elkaar om jouw proces samen te begeleiden.
Wij nemen het over
Vaak weet je niet wat je nodig hebt als je aan PT begint, dus nemen wij je aan de hand!
Wanneer je start met PT of als bestaand lid een nieuw doel stelt, wordt je situatie nieuw en moielijk te overzien. Het avontuur ga je beleven, maar wij zetten de grote lijnen uit om je doel te bereiken.
Veelgestelde vragen
Als je vragen hebt over onze lidmaatschappen, kun je contact met ons opnemen. We stellen het op prijs als je deze vragen met ons deelt. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen beantwoord.
Wat zijn de opzegtermijnen?
Iedereen met een maandelijks lidmaatschap kan maandelijks opzeggen voor 27e van de maand. Als je gebruikt maakt van een half jaar lidmaatschap dan geldt er een maand opzegtermijn voordat je half jaar lidmaatschap verlengd wordt. Alle lidmaatschappen worden automatisch verlengd met de periode die is afgesproken: maandelijks of per half jaar.
Wat gebeurt er als ik niet kan komen trainen?
Iedere training moet 24 uur van te voren worden geannuleerd. Onze voorkeur is dat je dit doet via onze Trainin-app in je eigen dashboard. Bij het annuleren ga je naar de desbetreffende sessie en klik je (mits binnen de 24 uur) op annuleren. Hierna heb je 14 dagen de tijd om de training in te halen.
Ik wil een training inhalen, hoe regel ik dat?
Iedere sessie heeft bij ons een geldigheid van 14 dagen. Je kunt voor het inhalen twee opties kiezen: 1. Je stuurt je 'eigen' trainer een bericht met de vraag wanneer dit mogelijk is. 2. Je kijkt onder het tabblad 'planning' in de app en je ziet onze beschikbare tijden waarop nog geen sessies zijn gepland. Bij het inhalen van je training is het niet zeker dat je dezelfde trainer hebt als gebruikelijk.
Ik train drie keer per week, maar ben een week ziek! Hoe haal ik dit in?
Allereerst gaan we overleggen of er mogelijkheden zijn om te trainingen in te halen (hetzij door langere sessies, of een extra moment). Bij hoge uitzondering is er bij ons mogelijkheid om een creditbedrag te krijgen op je volgende factuur. Als je trainer er samen met jou niet uitkomt om de trainingen binnen 14 dagen in te halen, dan kunnen we in de volgende maand een mindering in rekening brengen t.w.v. de gemiste lessen. Dit geldt echter alleen bij langdurige ziekte!
Waarom zijn er geen rittenkaarten?
Rittenkaarten zijn bedoeld om flexibiliteit te bieden ten opzichte van een lidmaatschap. Echter streven wij naar regelmaat in trainen, willen we niet onnodig hoge prijzen hanteren en vinden wij dat PT een commitment is naar Jeroen Sport. We verwachten dat iedereen minimaal eens per week komt trainen. Is deze minimale vereiste niet haalbaar, dan is het bereiken van resultaat helaas ook niet haalbaar!
Kan ik mijn lidmaatschap pauzeren?
Ja, je kunt een lidmaatschap pauzeren maar er zijn wat regels aan verbonden! 1. Pauzeren kan alleen bij een minimum van 2 maanden of langer. (feitelijk is dit een tijdelijke beëindiging van het lidmaatschap) 2. Pauzeren kan alleen bij maandlidmaatschappen, niet bij een half jaar lidmaatschap. 3. Je tijdstip en dag in de week gaan wij aan iemand anders geven, als daar vraag naar is. Je kunt je dus niet voorstaan op een tijdstip zonder actief lidmaatschap.